Nūhou - Shell-Conning Labeling Machine Operation Competition & Product Presentation Session By Business Dept.
355533434

S-Conning Labelling Machine Operation Competition & Product Presentation Session By Business Dept.

ʻApelila 30 2021

I mea e hōʻoia ai i ka hoʻomohala maikaʻi ʻana o kēia hoʻokūkū hana mīkini, ua hoʻokumu ka hui i nā hoʻolālā hana kikoʻī, nā lula hoʻokūkū a me nā hoʻokūkū hoʻokūkū.Ma kēia hoʻokūkū, koho ka ʻoihana hoʻokele a me ka ʻoihana ʻoihana i hoʻokahi kanaka e komo i ka hoʻokūkū.Hōʻike ke kiʻi ma lalo nei i nā mea hoʻokūkū e hoʻomaʻamaʻa pono a hoʻopau i ka mīkini i loko o ka hale hana ma mua o ka hoʻokūkū.

 

Ma ke kahua hoʻokūkū, mālama nā mea pāʻani i ke ʻano koʻikoʻi a mālama pono i nā lula a me nā hoʻopaʻi o ka hoʻokūkū.

Hoʻokō pono nā luna kānāwai i ke kaʻina hana maʻamau o ka hoʻokūkū a hōʻike piha i ka hana a nā mea hoʻokūkū.

Ua hāʻawi ʻo Mr. Zhang i ke alakaʻi ʻenehana a me ka hōʻuluʻulu ʻana o ka hoʻokūkū, a ma ka hōʻike pilikino ʻana i ke wikiō o ka hoʻopiʻi ʻana i ka mīkini, e ʻae i ka poʻe i komo a me nā limahana e ʻike maopopo i ka palapala, ka hana debugging a me nā kikoʻī.

Ke Kau Hōʻikeʻike Huahana
ʻO ka mea mua, e hāʻawi ʻo Kong Jing mai ke Keʻena Kūʻai iā ʻoe i kahi hoʻolauna i ka hōʻike a me kahi hoʻolauna pōkole i nā mīkini hōʻikeʻike e like me ka wehe.

A laila, huli kēlā me kēia hoa hana ma ka ʻoihana ʻoihana e hāʻawi i kahi haʻiʻōlelo holoʻokoʻa e pili ana i nā hiʻohiʻona a lākou i koho ai e hoʻomaopopo maikaʻi i nā ʻano a me nā kuhikuhi kūʻai o nā kumu hoʻohālike.

xw adas

ʻO ka hope, ua hōʻuluʻulu nā mea loiloi ʻehā i ka haʻiʻōlelo o ke kau kaʻana like a hāʻawi i nā manaʻo, i hiki i nā hoa hana ke hoʻomaopopo i ko lākou kamaʻāina i ka huahana, i mea e hoʻoponopono maikaʻi ai i nā hemahema.

Ke manaʻo nei ka hui i kahi hanana hoʻokūkū a me ke kaʻana like ʻana o ka huahana ma ke ʻano he kikowaena, e hoʻomaʻamaʻa a hoʻomaʻamaʻa i kahi pūʻulu o nā alakaʻi ʻoihana kiʻekiʻe, mākaukau, a hoʻomaikaʻi mau i ka hoihoi a me ka hoʻomaka ʻana o nā limahana e hoʻomaka i kahi ʻoihana.Hoʻokumu ikaika i ka lewa o ka hoʻohālikelike a me ke aʻo ʻana i ka hopu ʻana, a hoʻomaka i ka piʻi ʻana o nā mākau aʻo, nā mākau hoʻomaʻamaʻa, a me ka maikaʻi ikaika i loko o ka hui, i mea e hālāwai ai i ke kiʻekiʻe hou o ka ʻoihana o ka ʻoihana me ka ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoihana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-06-2021